Baggen

Baggen produkter – För ett aktivt hundliv

BAGGEN utvecklar och tillverkar populära produkter i högsta kvalité. De största produkterna i sortimentet är hundförarbälten och hundkoppel. Hundförarbälten finns i 5 olika modeller där varje modell är anpassad för att skapa behagliga aktiviteter tillsamman med din hund. Oavsett om det är vanliga promenader eller aktiva sporter inom te x. skidåkning eller jogging. Med expander i varje bälte hjälper den dig att vara skonsam mot armar och axlar.

Till bältena finner du även flera tillbehör som väskor, tolkkrokar till skidåkning och nedhållarband som håller bältet på rätt plats.

Hundkoppel som även dom är skonsamma mot din kropp finns i flera färger, modeller och längder. Med alternativ där du kan välja koppel med eller utan reflexer och expander. Expanderkopplen finns dessutom i fyra olika längder.

Kolla även in det italienska draghundsmärket “NEEWA – Sport and utility dog gear“. Neewa har tillsammans med professionella draghundsförare tagit fram kvalitetsprodukter för både tävling och dagligt bruk.